LIMBI MODERNE APLICATE

O nouă specializare la Universitate

O nouă specializare a fost recent acreditată la Univer-sitatea Ștefan cel Mare din Suceava (Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării). Este vorba despre LIMBI MO-DERNE APLICATE – Engleză/Franceză (LMA), o secție de viitor, de mare utilitate în contextul actual.
 

LMA este alegerea ideală pentru acei absolvenți de liceu care doresc să cunoască foarte bine două limbi străine, dar nu cu un scop exclusiv literar, ci pentru a comunica ușor cu partenerii de afaceri, cunoscând și respectând identitatea culturală a acestora. Cei ce vor urma cursurile acestei noi specializări vor putea deveni: traducători în organismele europene sau naționale, interpreți de conferință (traducere simultană), referenți, documentariști, cercetători, redactori, funcționari publici, angajați în companii mari și mici… Avantajele celor trei ani de studiu: studenții vor studia într-o universitate modernă, dinamică, dotată cu un campus modern, sub îndrumarea unor profesori recunoscuți pentru rezultatele cercetării lor și disponibilitate; vor putea continua pregătirea în domeniu prin studii de masterat și chiar de doctorat, în aceeași universitate; vor beneficia de stagii de tip Erasmus, prin burse de un semestru în universități partenere din Franța, rezultatele fiindu-le recunoscute la întoarcere…

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: