Virginel Iordache, din nou director la Informatică

Profesorul Virginel Iordache, consilier local PSD, este detașat în interesul învățământului, cu delegație, la conducerea Colegiului de Informatică „Spiru Haret” Suceava, începând de astăzi. Postul a rămas liber după ce fostul director, dl Lucian Lungu, a fost numit de minister, cu titlu interimar, inspector general la IȘJ Suceava, începând de vinerea trecută.
 

Dl Iordache a mai condus colegiul menționat înainte de anul 2000, fiind unul dintre adjuncții IȘJ în perioada 2000-2004. Anul trecut, dl Iordache a dorit să candideze la conducerea colegiului de informatică, dar a renunțat. În prezent, dl Virginel Iordache este președintele Organizației Municipale a PSD Suceava și consilier local.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: