PSD face apel la memoria PD și PLD

Liderul municipal al social-democraților suceveni, dl Virginel Iordache, le-a atras atenția liderilor județeni ai PD și PLD Suceava, dnii Eugen Uricec și, respectiv, Gheorghe Flutur, că nu sunt îndreptățiți „să plângă pe umerii” inspectorilor școlari debarcați de la conducerea IȘJ Suceava, dnii Petru Carcalete (PLD) și Daniel Hrenciuc, atâta timp cât aceștia au ajuns pe funcții tocmai datorită algoritmului politic din perioada anului 2005.
 

Dl Iordache a explicat că, în acel an, dnii Flutur și Uricec erau cei care „făceau și desfăceau fotoliile de la instituțiile descentralizate cu un simplu pocnet din degete” și tocmai de aceea nu i se pare corect ca aceștia să mai iasă cu reacții în presă imediat după ce PNL nu i-a mai vrut alături de ei la Guvernare. „Flutur și Uricec ar face bine să-și aducă aminte cum au înlocuit ei, în 2005, șefii de instituții descentralizate. La vremea aia nici nu se punea problema să ajungi șef dacă nu erai membru al PD sau al PNL”, a spus dl Iordache. Domnia sa a făcut apel la calm și mai ales la rațiune în ceea ce privește școala din județul Suceava, cerând din partea factorilor politici județeni să nu mai intervină în fluxul școlar pentru a nu induce și mai mari probleme în rândul managerilor de școli și licee.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: