Pompierul prins beat la volan nu a fost mazilit

Sergentul major Laurențiu Franțuzu, din cadrul ISU Suceava, a rămas în structurile Inspectoratului. După ce a apărut în fața Consiliului de Onoare și, ulterior, în fața Consiliului de Judecată, tânărul subofițer a scăpat de „mazilire”, după ce, luna trecută, a făcut circ, filmat chiar de polițiștii care l-au prins băut la volan.
 

Luând în considerare meritele sale profesionale, faptul că a dovedit curaj pe linie de situații de urgență, dar și pentru faptul că nu a creat probleme niciodată la muncă sau în afara ei, Franțuzu nu a rămas fără loc de muncă. „Luând în considerare mai multe argumente, profesionale și personale, Consiliul de Judecată a hotărât că subofițerul merită a doua șansă și nu a fost trecut în rezervă. Va fi însă amânat în grad timp de doi ani, timp în care va fi monitorizat cu strictețe”, a declarat col. Lucel Lulciuc, șeful ISU Suceava. Laurențiu Franțuzu a fost prins, acum circa trei săptămâni, beat la volan, de agenții Poliției Rutiere, și se pare că tot ei l-au dat „în gât” în presă. Imaginile apărute pe diferite posturi de televiziune îl prezentau pe tânărul subofițer în timp ce se opunea încătușării și, într-o atitudine deloc onorantă, la recoltarea probelor biologice.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: