Consiliul Județean, luat la verificat de Societatea română pentru asigurarea calității

Executivul județean sucevean se numără printre cele 5 administrații de acest rang din țară care a implementat un sistem de management al calității
În perioada 18-19 septembrie, Consiliul Județean Suceava va face obiectul unui audit de supraveghere al sistemului de asigurare a calității în administrație ISO 9001.
 

În conformitate cu procedurile contractuale, anual, executivul județean este supus unui audit de supraveghere efectuat de Societatea română pentru asigurarea calității, cea care a emis certificatul de acreditare a calității. „Timp de două zile, tot aparatul Consiliului Județean Suceava va fi auditat. Toate serviciile și toți angajații vor trebui să prezinte anumite rapoarte în ceea ce privește activitatea derulată pe parcursul anului trecut, iar dacă vor exista neconformități, vom încerca să găsim, împreună cu auditorii, soluții pentru ca activitatea noastră să devină una mai bună. În sine, acesta este scopul nostru, să asigurăm servicii de calitate pentru cetățenii din județ”, a spus, ieri, într-o conferință de presă, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean, Cătălin Nechifor. Executivul județean sucevean se numără printre cele 5 administrații de acest rang din țară, care a implementat un sistem de management al calității în conformitate cu standardul ISO 9001/2001.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: