110 milioane de lei vechi furate ieri dintr-o cameră de hotel

Un botoșenean ce lucrează pe șantier la Dornești a găsit ușa camerei de hotel spartă, iar banii împrumutați să-și cumpere casă, dispăruți
 

Un botoșenean a rămas ieri fără 110 milioane de lei vechi, bani pe care îi lăsase într-o cameră a hotelului Azur, din municipiul Rădăuți. Reluțu D., din Lunca, județul Botoșani, muncitor pe șantierul firmei „Egger” din Austria, cu punct de lucru la Dornești, a văzut că nu mai are banii, ieri, după ora 14, când s-a întors, după serviciu, la hotel. Atunci a observat că ușa camerei era deschisă, iar încuietoarea, făcută zob. Aproape sigur că fusese prădat; botoșeneanul și-a căutat banii în zadar, cele 110 milioane de lei vechi fiind scoase din bancă, ca împrumut, pentru a-și cumpăra o casă la el în localitate. Anunțați de spargerea camerei și dispariția banilor, polițiștii din Rădăuți au ajuns la concluzia că încuietoarea ușii botoșeneanului fusese spartă cu un târnăcop! Primele cercetări au adus deja câteva persoane pe lista de suspecți a polițiștilor care, se pare, nu vor sta mult ca să rezolve acest caz. Cu cât o vor face mai repede, cu atât se măresc șansele ca banii de casă ai lui Reluțu D. să fie recuperați, chiar dacă, pentru moment, omul și-a luat gândul că o va mai putea cumpăra.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: