PSD Suceava știe cum, dar nu știe cu cine!!!

Social-democrații au deja criterii de eligibilitate, însă nu au încă un candidat pentru Primăria Suceava
Social-democrații suceveni au pus la punct un sistem de departajare a candidaților care vor dori să se înscrie în cursa pentru ocuparea fotoliului de primar al Sucevei din anul 2008.
 

Liderul organizației municipale Suceava a PSD, dl Virginel Iordache, a declarat ieri, într-o conferință de presă, că membrii de partid vor trebui să analizeze o serie de criterii de eligibilitate, astfel încât candidatul partidului să întru-nească cele mai multe dintre ele. Astfel, candidatul social-democraților trebuie să aibă printre altele o conduită ire-proșabilă în societate, să nu fie angrenat în procese penale al cărui inculpat să fie chiar el și să nu fi colaborat sub nicio formă cu fosta Securitate. În plus, la capitolul criterii po-litice sunt înscrise obligativi-tatea de a fi membru al par-tidului (cel puțin cu un an vechime), nevoia de notorie-tate publică în Suceava și validarea de către Comitetul Executiv Județean al PSD. Dl Iordache a precizat că viitorul candidat va trebui să cunoască temeinic legislația și prac-ticile în materie de admi-nistrație publică locală, să știe cel pușin o limbă de circulație internațională și să aibă ceva cunoștințe de operare PC. „Sunt oameni în PSD care satisfac aceste cerințe”, a spus dl Iordache, adăugând că este posibil ca o serie dintre criterii să fie „personalizate” în funcție de dorința majorității membrilor PSD. „Nu vom face doar figurație la alegerile care urmează. Noi vrem să câștigăm Primăria și cât mai mulți consilieri locali”, a mai declarat dl Iordache, promițând că, în condițiile în care el va fi cel care va conduce des-tinele sucevenilor pentru următorii patru ani, va demisio-na din toate funcțiile pe care le deține acum în PSD.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: