Demis pe motiv de „sincope în activitate“

>Comisarul județean interimar de mediu Constantin Harasim a fost înlocuit din funcție pe motiv de „sincope în activitate”, acestea urmând a fi stabilite, săptămâna acesta, de Comisia de disciplină a instituției
 

Comisarul-șef interimar de mediu județean Constantin Harasim a fost demis din funcție de către șeful Comisariatului Regional al Gărzii de Mediu, Adrian Cășuneanu. Acesta din urmă declarat, ieri, într-o conferință de presă, că Harasim nu întrunea condițiile prevăzute de lege pentru a deține acest post, în special cele legate de vechime în muncă și luarea masteratului. Noul șef interimar al Comisa-riatului Județean este dna A-driana Iordache, care a mai deținut funcția plină până în urmă cu doi ani. Dl Cășuneanu spune că ex-comisarul județean Constantin Harasim a fost trecut pe liber „din cauza unor sincope în activitate”, acestea urmând fi făcute publice în cursul săptămânii, după analiza în Comisia de dis-ciplină din cadrul instituției”. „Este prematur să mă pronunț, dar au apărut unele probleme și nu pot să ies să acuz pe cineva”, a precizat Adrian Că-șuneanu, precizând că, „dacă va fi cazul”, fostul comisar-șef județean „ar putea răspunde și penal”. Postul va fi scos la concurs în perioada următore, „dna Iordache fiind singura persoană care întrunește condițiile de a ocupa postul de comisar-șef”. Cășuneanu a mai spus că înlocuirea lui Constantin Harasim nu are nicio legătură cu reorganizarea națională a Gărzii de Mediu. Comisarul-șef al Comisariatului Regional al Gărzii de Mediu este membru PD, iar după plecarea de la guvernare a miniștrilor democrați și a șefului “gardian” Silvian Ionescu, se aștepta și debarcarea șefului de la Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: