Brândușel Nichitean vrea să ia taurul democrat de coarne

Fostul vicepreședinte organizatoric al PD Suceava, dl Brândușel Nichitean, a anunțat ieri că dorește să candideze pentru funcția de președinte al Organizației Municipale Suceava a PD, după ce fosta conducere a organizației a fost dizolvată de Biroul Permanent Județean pentru slabe rezultate pe plan politic și proasta organizare a ultimei ședințe a Consiliului de Coordonare Local.
 

Dl Nichitean a anunțat că dorește funcția de președinte, urmând ca, în cazul în care reușește să și-o adjudece, să-și formeze o echipă din care este foarte probabil să facă parte și o serie dintre cei care au condus până acum PD Suceava. Candidatura dlui Nichitean pare pripită, în condițiile în care alegerile sunt programate să aibă loc pe data de 9 septembrie, iar dizolvarea Biroului Permanent Local al PD a fost efectuată în urmă cu mai bine de 10 zile. Șansele domniei sale par, așadar, destul de mici, în condițiile în care nu a mai fost membru al PD o perioadă de aproximativ doi ani, după ce a fost exclus din partid ca urmare a scan-dalului provocat la alegerile din 2004, când a fost acuzat că a votat la cinci secții de votare de pe raza județului Su-ceava. Dl Nichitean a perse-verat în a reveni în PD, fiind reprimit cu derogare de la centru în primăvara acestui an, și promițând că se apucă serios de treabă. Deocamdată domnia sa este prima persoană care și-a anunțat dorința de a câștiga funcția de președinte al PD Suceava. Este de așteptat însă ca în competiție să se mai înscrie persoane.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI