Traian Băsescu ar putea rămâne președinte pe viață

Deputatul PSD de Suceava, dl Ioan Stan, a declarat, vineri, că va iniția procedura de suspendare a președintelui Traian Băsescu dacă acesta nu va promulga Legea pensiilor, iar, dacă președintele va rămâne în funcție și după acest referendum, va propune ca acesta să rămână șef al statului pe viață.
 

Deputatul sucevean a apreciat, într-o conferință de presă, că motivele invocate de președintele Traian Băses-cu, prin care condiționează promul-garea Legii pensiilor, sunt “puerile” și că prin aceasta își arată frustrarea că nu PD a fost inițiatorul majorării pen-siilor. Dl Ioan Stan s-a arătat indignat că președintele a susținut public că de această lege vor beneficia doar cei cu pensii mari din categoria militarilor, polițiștilor sau magistraților, care au pensiile de serviciu reglementate prin legi speciale, în condițiile în care legea adoptată se adresează persoanelor din sistemul public de pensii. „A cerut să vadă sursele de finanțare până în anul 2013, dar mă întreb eu de ce nu până în 2020, când poate ar veni la putere copilul său frumușel, PD, plămădit cu picioare de lut?”, a mai spus dl Ioan Stan. El a precizat că, fiind membru al grupului „322”, dacă președintele va refuza promulgarea legii, PSD va solicita convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului și el va fi cel care va propune o nouă suspendare a șefului statului. “Mai încercăm odată suspendarea și dacă nu reușim voi propune să rămână șeful statului pe viață, el și moștenitorii lui”, a mai spus dl Ioan Stan.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI