Municipiul Rădăuți – în sărbătoare

Zilele Municipiului Rădăuți vor fi deschise oficial vineri, 6 iulie, la ora 12, la sala de conferințe a Hotelului Gerald’s. Aici vor fi primite delegațiile străine, vor fi decernate titlurile de cetățean de onoare și vor fi premiați olimpicii rădăuțeni.
 

În aceeași zi se va deschide Târgul Olarilor și al Meșterilor Populari „Ochiul de Păun”, se vor desfășura cursurile de vară ale Universității Populare „Ion Nistor” și vor fi inaugurate și sfințite 12 case Habitat pentru Umanitate. Programul mai prevede vernisajul Salonului de primăvară-vară al artiștilor plastici amatori din județul Suceava, parada formațiilor participante la Festivalul Folcloric ”Arcanul” și un spectacol folcloric onorat de Sofia Vicoveanca. Rădăuțenii se mai pot bucura, în aceeași zi, de măiestria Fanfarei de la Calafindești, care va concerta în zona centrală a orașului, și de un superb foc de artificii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: