Lupta Cristinei cu ea însăși

Suceveanca Cristina Casandra (ce va reprezenta România la Olimpiada de la Beijing de la anul) a înregistrat luni seara, la Atena, în cadrul Golden Grand Prix-ului de 3000 m obstacole, „season best result”-ul personal, cu timpul 9’ 35:70, cu mai mult de 10 secunde peste baremul pentru Olimpiadă.
 

Atleta s-a clasat a 5-a și s-a declarat mulțumită de rezultat. Ieri, direct din capitala Greciei, ne-a povestit câte ceva despre cursă: „Am avut un start bun, dar am cedat pe parcurs. Oricum, mi-am revenit ulterior și n-am mai con-curat decât cu mine însumi. Bineînțeles că aș fi vrut locul I, orice sportiv și-l dorește, dar pe mine m-a interesat mai mult să-mi depășesc limitele de anul acesta, pentru a putea ataca Mondialele ce se vor ține în luna august în cea mai bună formă. Cred că sunt pe drumul cel bun”. Reamintim că, în urmă cu două săptămâni, Cristina devenea campioana Europei, la Milano, cu timpul de 9’ 38: 86.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI