Frontiera europeană de la noi arată mai rău decât cea a ucrainenilor

Prefectura solicită 1,5 milioane lei de la Guvern în vederea primenirii acesteia
O prioritate pentru Suceava, ca județ de graniță al României, dar și al Uniunii Europene, este ecologizarea zonei de frontieră.
 

Subprefectul Ștefan Alexandru Băișanu a declarat ieri, într-o conferință de presă, că trebuie luate măsuri pentru ca fâșia de frontieră, precum și mijlocele de semnalizare acesteia să fie vizibile, iar vegetația forestieră să fie defrișată. „În prezent, la acest capitol suntem deficitari, existând zone în care sunt absolut necesare asemenea intervenții”, a spus adjunctul reprezentantului Guvernului în teritoriu, menționând că, la ucraineni, respectivele amenajări arată mult mai bine. Subprefectul a evidențiat că, la rectificativul de buget din august, va solicita bani de la centru în vederea ecologizării zonei, suma necesară fiind de circa 1,5 milioane lei. Atribuții pe linia întreținerii fâșiei și zonei de frontieră revin consiliilor locale în ale căror teritoriu sunt cuprinse.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI