Altoit legal cu bastoanele de polițiștii din Dumbrăveni

Faraon va fi acuzat de ultraj

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dat NUP în dosarul de purtare abuzivă a agenților
Polițiștii Postului Dumbrăveni, acuzați de Bogdan Faraon, de 20 de ani, din localitate, de purtare abuzivă, au primit în dosar din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava rezoluția NUP (neîncepere a urmăririi penale).
 

Reamintim că Ioan Stratu (șef de post) și agenții Alexandru Policiuc, Ioan Luca și Cristian Tuduruță, toți făcând parte din structurile poliției judiciare, au făcut obiectul unor cercetări în urma supoziției că tânărul ar fi fost bătut de către aceștia chiar în incinta sediului postului. Pe 24 aprilie curent, B.F. a fost internat la Spitalul Județean Suceava cu multiple traumatisme cranio-faciale și toracice, echimoze și escoriații la nivelul corpului și al brațelor. El a declarat me-dicilor că ar fi fost agresat de către polițiștii sus-numiți. Cercetările procurorilor au relevat faptul că B.F. a avut, anterior aducerii sale la post, un conflict fizic cu A. V., în urma căruia a suferit mai multe leziuni. Ambii „com-batanți” au fost transportați la sediu pentru declarații. Numai că B. F. a început să facă pe nebunul, manifestând un comportament agresiv față de polițiști. A primit, pentru a se potoli, perfect legal, afirmă procurorii, câteva bastoane la corp. Există, se pare, și un proces verbal în acest sens. „S-a stabilit că Faraon Bogdan nu a fost agresat în niciun fel de către agenții de poliție, leziunile pe care le prezenta în momentul internării fiind provocate anterior, în urma altercației pe care a avut-o cu o persoană din localitate. Pentru comporta-mentul său agresiv față de lucrătorii de poliție, cauza a fost înaintată Parchetului de pe lângă judecătorie, în vederea efectuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj”, se spune într-un comunicat al PTSv. Faraon este autor într-un număr de 7 cauze penale, toate înregistrate la Dumbrăveni, de la furt, violare de domiciliu, loviri și până la port ilegal de armă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: