Rugbi

S-au introdus sancțiunile pecuniare !

Biroul Federației Române de Rugbi a aprobat în ultima ședință “includerea sancțiunilor pecuniare pentru toate categoriile de participanți în cadrul activității rugbistice în Regulamentul Disciplinar”. Aceasta înseamnă că se regăsesc în regulament amenzi pentru aproape orice abatere.
 

Cluburile pot plăti până la 20.000 de lei pentru încălcarea reglementărilor antidoping, oficialii unei echipe pot plăti până la 6.000 de lei pentru brutalizarea jucătorilor, antrenorilor, medicilor etc., jucătorii pot primi și ei 6.000 lei amendă pentru lovirea arbitrilor sau oficialilor, dar și 1.600 de lei amendă pentru călcarea adversarului cu picio-rul, pe cap. Chiar și arbitrii au parte de amenzi, 4.000 de lei, spre exemplu, pentru încasarea unor baremuri nelegale sau a altor beneficii. Practic, oricare dintre participanții la acest joc – jucători, arbitri, oficiali, observatori – sunt cu-prinși cu sancțiuni pecuniare. Biroul Federal a aprobat și programul competițional pentru ediția 2007/2008, astfel: > Divizia Națională de Rugbi-BRD începe la 22 septembrie 2007 > Cupa României începe la 08 decembrie 2007 > Divizia A începe la 01 septembrie 2007 > Divizia Națională de Juniori începe la 16 septembrie 2007.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: