Polițiști din 10 localități din țară stau la pândă după un sucevean

Societăți comerciale din cel puțin 10 localități ale României ar primi satisfacție dacă polițiștii l-ar găsi pe Cristinel-Ulian Camciuc, de 37 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, care are în așteptare cel puțin 10 mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. Camciuc este de negăsit de vreo trei ani, când trebuia să intre la închisoare pentru înșelăciune.
 

Infracțiunea este unică, faptele fiind însă pe rolul a zece judecătorii din țară, respectiv Galați, Vaslui, Târgu Secuiesc, Târgu Neamț, Sinaia, Ploiești, Vrancea, Brașov, Harghita și Câmpulung Moldovenesc. Camciuc a înșelat firme din aceste localități folosindu-se de numele a două firme din Câmpulung, AF Camciuc și SC Salact SRL, de la care a luat produse alimentare și indus-triale de peste 300 de miliarde de lei vechi, eliberând cecuri sau ordine de plată. Până în acest moment, el are deja de executat 4 ani și jumătate de închisoare pentru o serie de fapte deja probate și pedepsite în 12 iunie, de judecătorii Tribunalului din Câmpulung Moldovenesc. Cristinel-Ulian Camciuc dovedește însă și abilități deosebite de a înșela, și pentru că nu a putut fi prins la timp, și pentru că a reușit să tragă în piept, în continuare, și alți câțiva agenți comer-ciali, prejudiciul reclamat ridicându-se, până ieri, la sute de miliarde de lei vechi. Compartimentul Urmăriri al Serviciului de Investigații Criminale a Poliției Suceava a folosit toate metodele pentru prinderea individului și aducerea lui în spatele gratiilor, dar la fel ca și colegii din multe localități din țară nu reușește să-i ia urma.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: