Monden

> Cântăreața Britney Spears le-a cerut fanilor săi cei mai înfocați să o ajute să găsească un nume pentru noul său album, încurajându-i să voteze între diferite titluri posibile. Membrii fan clubului oficial al lui Britney Spears sunt invitați să aleagă pe site-ul său unul dintre cele cinci titluri propuse pentru noul album al cântăreței.
 

La începutul listei figurează un titlu care își bate joc de actrița Lindsay Lohan, care, la fel Britney Spears, este o țintă preferată a presei de senzație din cauza vieții sale nocturne agitate și a recentului său sejur într-o clinică de dezintoxicare. Britney Spears, 25 de ani, una dintre cântărețele cele mai bine plătite din lume, a făcut senzație în ultimele luni din cauza problemelor conjugale cu Kevin Federline, tatăl celor doi copii ai săi, de care s-a despărțit anul trecut, și a comportamentului său bizar. La mijlocul lunii februarie ea s-a ras în cap în fața obiectivelor paparazzilor, înainte de a începe o cură de dezintoxicare. > Cântărețul britanic Rod Stewart s-a căsătorit, pentru a treia oară, într-o vilă din secolul XVII, situată la 10 km. de Portofino, la sfârșitul săptămânii trecute. Stewart (62 ani) și fostul model Penny Lancaster (36) sunt împreună din 1998, anul în care el a divorțat de cea de-a doua soție. La ceremonie au participat doar părinții miresei și martorii. „A fost o chestiune de familie, nimic senzațional”, a declarat un apropiat al celor doi. „De la restaurant Rod și Penny s-au urcat la bordul iach-tului The Lady Ann Magee, însoțiți de fiul lor, Alastair, în vârstă de un an și jumătate”. Invitați pe iacht au fost, între alții, cântăreții Elton John și Mick Jager. > Actrița Vivica A.Fox (42 ani) a declarat că are multă simpatie pentru Paris Hilton, care a fost întemnițată pentru că a condus mașina fără permis, care îi fusese suspendat pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice. „Am pățit și eu același lucru, pot să vă spun că este cumplit”, a declarat ea, recent. „A fost o lecție dureroasă pentru mine, să fiu oprită de polițist, să fac testul de sobrietate și să-l pic! Nu știu ce a gândit Paris când s-a urcat la volan fără permis, am auzit că tot ce își dorea era mai multă publicitate, dat nu cred că este așa. Este groaznic să-ți dai seama că este adevărat ce se spune, nimeni nu este mai presus de lege!”. > Actorul David Hasselhoff a primit, după numeroase procese, custodia celor două fiice adolescente ale sale, Taylor-Ann (17 ani) și Hayley (14). El a anunțat vestea la ieșirea din sala de judecată, de unde fosta sa soție, Pamela Bach, a pășit fără să facă nici o declarație, aceasta fiind, se pare, indicația judecătorului. „Judecătorul a decis că aceasta este soluția corectă”, a spus starul din Baywatch. Cei doi s-au căsătorit în decembrie 1989 și au divorțat în ianuarie 2006, dată la care a început și „bătălia” pentru a câștiga custodia celor două fiice.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: