Un șofer de la MES a lăsat fără curent electric, telefonie și internet, 100 de case din Liteni

Pagubele se vor cunoaște după ce fiecare păgubit își va face socoteala reparațiilor
Aproximativ 100 de gospodării din Liteni au rămas marți fără energie electrică, telefoane și internet, din cauza unui șofer neglijent. Cristinel Marcean, de 42 de ani, angajat la MES Suceava, a uitat rididată bena basculantei pe care o conducea pe un drum secundar din localitate și a pățit-o.
 

Toate cablurile, de electricitate, telefonie, TV și internet, poziționate la o înălțime de circa 4 metri, au fost smulse de capătul autovehiculului, zeci de case rămânând fără aceste servicii. Mai mult, ruperea cablurilor de internet a afectat și legătura cu municipiul Suceava, având astfel de suferit și alți beneficiari. Echipele de intervenție ale societăților păgubite s-au deplasat în zonă pentru remedierea pagubelor care sunt încă greu de estimat. Fiecare în parte va trebui să-și facă deconturile reparațiilor, care au durat și în cursul zilei de ieri, după care se va stabili de la cine vor fi recuperate. Cristinel Marcel este cercetat acum pentru distrugere din culpă și, în funcție de ce se va stabili mai târziu, sunt șanse să fie și bun de plată, pentru că mașina nu era asi-gurată pentru astfel de cazuri.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: