Sezonul spânzuraților

Doi suceveni și-au pus capăt zilelor cu juvățul de gât > La 20 de ani, Daniel Sârghie, soldat voluntar la o unitate din Făgăraș a fost găsit spânzurat într-o pădure din Bacău
Un sucevean și-a pus capăt zilelor duminică, spânzurându-se de o țeavă a rețelei de termoficare din apartament. Vasile Surugiu, de 63 de ani, era cunoscut ca un frecvent consumator de băuturi alcoolice, ca om violent, conflictele generate de el în familie aducând des polițiștii la ușa lui. Bărbatul a fost găsit de către soția sa, când aceasta s-a întors de la biserică, femeia mărturisindu-ne că Vasile al ei avea o adevărată fascinație pentru noduri și spânzurători.
 

“Cu câtva timp în urmă a făcut mai multe spânzurători de care îmi spunea mie că o să mă atârne. Vineri am găsit iar o legătoare și o cană cu trei lumânări aprinse și m-am speriat și am sunat la poliție. Dar ce m-au putut ei ajuta… Aș fi vrut să-l pot interna la spital la Burdujeni. Mi-a spus de atunci că se va spânzura. Când mă bătea, mă amenința de multe ori că-mi va face la fel. Avea probleme cu capul și bea în fiecare zi, dar n-am crezut totuși că o să se omoare”, a declarat femeia. Duminică, în preajma orei 11, Vasile Surugiu a legat o cravată de o țeavă din holul apartamentului, de cravată a legat o funie din cânepă, și-a pus-o în jurul gâtului și s-a aruncat în gol… Un alt sucevean, soldat la o unitate militară din Făgăraș, a fost găsit spânzurat într-o pădure din Măgura, o localitate limitrofă municipiului Bacău. Daniel Fănică Sârghie, din localitatea Dorna Arini – Suceava, avea abia 20 de ani când s-a gândit că viața nu mai are niciun sens pentru el. Cadavrul său a fost descoperit de un băcăuan ieșit la iarbă verde, care a făcut un adevărat șoc când s-a ciocnit de trupul sodatului spânzurat de o creangă din pădure. Polițiștii din Bacău n-au putut afla încă motivul pentru care suceveanul și-a pus capăt zilelor, acesta nelăsând în urma sa niciun bilet prin care să-și justifice fapta.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: