Reabilitarea Patinoarului artificial costă 8 miliarde de lei vechi

Municipalitatea suceveană intenționează să investească, anul acesta, în modernizarea Patinoarului artificial de pe strada Universității, 800.000 lei (8 miliarde de lei vechi). Declarația aparține șefului executivului municipal, Ion Lungu, care a precizat, într-o conferință de presă, că va fi introdusă o instalație modernă de frig, actuala, pe bază de amoniac, prezentând reale riscuri de producere a unor accidente.
 

Noua centrala va avea ca agent frigorific freonii, Patinoarul urmând a fi acoperit și a face și obiectul altor amenajări. „Ne dorim ca Patinoarul artificial să fie reabilitat și pus în funcțiune cel târziu până la 1 decembrie”, a precizat edilul-șef Ion Lungu, adăugând că acesta nu este „incompatibil” cu cel pe care intenționează să-l construiască Iulius Mall în Lunca Sucevei.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI