Omorât în bătaie, fiindcă s-a luat de iubita altuia

Viorel Roșu a fost arestat duminică pentru omor calificat > Pe 30 mai, el i-a dat câțiva pumni în față lui Roman Curoș Romanescu, care a murit în spital, două zile mai târziu
 

Un bărbat din Vatra Dornei a fost arestat duminică de judecătorii Tribunalului Suceava, după ce victima pe care o bătuse cu două zile înainte a murit în spital. Viorel Roșu, de 35 de ani, și Roman Curoș Romanescu, de 50 de ani, se cunoșteau din piața agroalimentară din Vatra Dornei, dar nu erau deloc apropiați. Din cercetările ulterioare a reieșit că Romanescu se tot lega de viața intimă a concubinei lui Roșu, femeia de serviciu la grupul sanitar al pieții. Montat deja din acest motiv, în ziua de 30 mai, Viorel Roșu i-a dat mai mulți pumni în față lui Romanescu, de față cu mai mulți martori, chiar între tarabele pieții. Victima a depus plângere la poliția din localitate chiar în aceeași zi, iar în următoarea s-a pre-zentat la spital pentru consult. A refuzat însă internarea și, în drum spre casă, i s-a făcut rău. Bolnav de hemofilie și cu un hematom subdural, Romanescu a murit vineri în spitalul din Vatra Dornei, legiștii concluzionând că din cauza loviturilor primite cu câteva zile înainte. Roșu va sta în arest pre-ventiv 29 de zile, iar, pentru fapta sa, dacă va fi dovedită ca omor calificat, riscă până la 25 de ani de închisoare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: