Un bărbat din Praxia și-a dat foc casei

Prins în incendiu, el a suferit arsuri deosebit de grave pe tot corpul, iar medicii nu-i dădeau șanse de supraviețuire
Un bărbat de 46 de ani, din localitatea Praxia, avea, ieri la prânz, șanse minime de supraviețuire, după ce a căzut victimă unui incendiu provocat chiar de el însuși. Duminică noapte, în jurul orei 0,45, Neculai Nichifor și-a dat singur foc la casă, fără să știe că, poate, va plăti cu viața momentul de nebunie.
 

Chemați la fața locului, pompierii militari ai detașamentului Fălticeni și cei ai SVU Boroaia au intervenit cu repeziciune și au reușit să-l scoată pe bărbat din casa cuprinsă de flăcări. Din păcate, pentru Neculai Nichifor, intervenția n-a sur-venit la timp. Focul care a distrus acoperișul casei, bucătăria, o magazie de materiale cu tot ce era înăuntru i-a provocat bărbatului arsuri de gradul III și IV pe aproape toată suprafața corpului. Mai mult mort decât viu, el a fost transportat la spitalul din Fălticeni, iar de acolo, la Spitalul “Sf. Ioan cel Nou” din Suceava. Ieri, la ora 12, medicii suceveni erau sceptici în privința șanselor ca omul să scape cu zile, Nichifor fiind inconștient și cu viața abia pâlpâind în el…

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: