Centru de colectare a deșeurilor…, la domiciliu

Afacerea, care a adus 70.000 de lei în numai două zile, funcționa ilegal de 2 ani > Polițiștii de la Fraude cercetează faptele ce miros de departe a evaziune fiscală
Polițiștii Serviciului de Investigare a Fraudelor Suceava au dat de un centru de colectare a deșeurilor feroase ce funcționează neautorizat de circa 2 ani.
 

Întreprinzătorii, o familie din municipiul Suceava, au dezvoltat acest centru, care aparține unei societăți comerciale din Târgoviște, chiar în curtea lor, uitând că există o legislație specifică ce impune declararea unui punct de lucru și autorizarea lui. Din 2005 și până în prezent, în curtea acestor suceveni s-au colectat cantități de materiale feroase fără ca achizitorii să țină vreo evidență asupra cantităților intrate, a banilor plătiți sau a persoanelor care le-au adus. Polițiștii au descoperit că, în numai două zile, 30 și 31 mai 2007, au fost achiziționate și livrate către un agent comercial din Constanța, aproape 105 tone de deșeuri feroase, în valoare de circa 70.000 de lei. Faptele miros de departe a evaziune fiscală, motiv pentru care ofițerii de la Fraude au început cercetările și față de Ionela B., administratorul societății din Târgoviște, ce făcea afaceri de 2 ani în curtea sucevenilor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: