Zilele Colegiului Național „Eudoxiu Hurmuzachi

Manifestările din cadrul Zilelor Colegiului Național „Eudoxiu Hurmuzachi” încep astăzi la Rădăuți, evenimentul special fiind Simpozionul Național de Ecologie, al cărui deschidere oficială va avea loc la ora 10, în sala Bibliotecii Municipale. La ora 11 se va desfășura expoziția-concurs „Exemple de bune practici ecologice”, în sala albă a Muzeului „Samuil și Eugenia Ioneț”, iar la 11,45, vernisajul unei expoziții de fotografii, la Galeriile de Artă Rădăuți, în care expun elevii Cristina Toderaș și Andrei Puiu, din clasa a XII-a D.
 

Luni este o zi dedicată prezentării revistelor colegiului, la sediul acestuia, marți fiind programată dezbaterea „Micul univers al gloriei”, la care participă elevii olimpici. În aceeași zi, la ora 17, va avea loc o retrospectivă activităților din aria curriculară „Om și societate”, coordonată de prof. Elena Olaru. Potrivit unui comunicat trimis de directorul unității, dl Marian Olaru, la 1 octombrie, CN „Eudoxiu Hurmuzachi” împlinește 135 de ani de la înființare. Dl Olaru mai precizează că în acest an colegiul a avut 18 participanți la etapele naționale ale olimpiadelor școlare, situându-se printre primele 3 licee din județ ca număr de participanți.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: