Monden

> Actrița americană Liza Minnelli a lansat o adevărată campanie pentru a-și recupera o rochie creată special pentru ea în anii ’70 de către legendarul designer Roy Halston, după ce a văzut această rochie pe coperta unei reviste purtată de modelul Ilse Werther. Deși creată pentru Liza Minnelli, această rochie a fost oferită mamei modelului Ilse Werther, Maj Kalfus, care apoi i-a lăsat-o fiicei sale. Un reprezentant al Lizei Minnelli a contactat-o telefonic pe Ilse Werther spunându-i: ‘”Aceasta este rochia doamnei Minnelli și dorește să i-o trimiți cât mai repede cu putință”. Designerul Roy Halston i-a oferit rochia mamei lui Ilse Werther pentru că Liza Minnelli se îngrășase prea tare și nu mai putea să o îmbrace. Ilse Werther a fost citată de același cotidian declarând că nu-i va returna niciodată rochia lui Lizei Minnelli.
 

> George Michael avea în sânge o combinație de mai multe substanțe periculoase, combinație ce i-ar fi putut fi letală, a anunțat laboratorul care a analizat probele de sânge ale celebrului cântăreț după inci-dentul petrecut în luna octom-brie, la Londra, când starul a fost arestat de poliție, după ce a fost găsit în stare de incon-știență la volanul mașinii sale oprite la semafor. Procurorul care se ocupă de instrumentarea acestui caz a declarat că anali-zele au demonstrat că George Michael avea în sânge urme de antidepresive și ale unui puternic drog, GHB. Avocatul cântă-rețului a susținut însă că prezența acestor substanțe în sânge este explicabilă pentru că în acea perioadă George Michael lua medicamente prescrise de medic și au susținut că starea sa de inconștiență era provocată de fapt de niște somnifere. Solistul va apărea în fața instanței de judecată pentru a-și primi sentința la 8 iunie, cu o zi înainte de un concert pe care-l va susține la Londra pe noul stadion Wembley. > Debra Opri, fosta avocată a fotografului Larry Birkhead, l-a dat în judecată pe acesta susținând că nu i-a plătit o parte din onorariul datorat pentru reprezentarea în procesul de paternitate câștigat asupra micuței Dannielynn copilul rezultat din relația pe care Birkhead a avut-o cu fosta vedetă Playboy Anna Nicole Smith. Conform procesului deschis la Curtea Superioară de justiție din Florida, Debra Opri dorește să-l oblige pe Birkhead să respecte contractul de reprezentare. Ea susține că activitatea sa de reprezentare a lui Larry Birkhead ‘’a fost epuizantă, însumând sute de ore de muncă în interesul clientului său’’ și necesitând deplasări numeroase în diferite state americane, dar și în afara SUA. În plângerea semnată de avocată nu se specifică suma de bani datorată de fotograf. > Actrița Keira Knightley este cotată la bursa zvonurilor de la Hollywood drept principala favorită pentru a interpreta rolul prințesei Diana într-un film biografic ce va fi realizat de producătorul Quentin Reynolds. Film urmează să fie realizat pe baza unei controversate cărți, Diana și paparazzi, iar producătorul Quentin Reynolds speră că va fi cel puțin la fel de popular precum a fost The Queen, care i-a adus actriței Hellen Mirren premiul Oscar pen-tru cel mai bun rol principal cu interpretarea rolului reginei Eli-sabeta a II-a a Marii Britanii. „Acest film va avea o poveste cu de toate: pasiune, tragedie, comedie, aventură și… pe prințesa Diana. Pentru fiecare dolar câștigat de filmul The Queen, acest film va câștiga 10”, a precizat, optimist, Reynolds.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: