Iunie – ultima lună pentru preschimbarea licențelor în licențe comunitare

A.R.R. – Agenția Suceava amintește operatorilor de transport rutier public faptul că, în conformitate cu prevederile art. 213 lit. b) din OMTCT 1892/2006, termenul limită de înlocuire a vechilor licențe de transport este de 6 luni după data aderării României la Uniunea Europeană, deci 30.06.2007.
 

Concomitent cu acestea se vor înlocui copiile conforme aferente, pentru transport marfă și/sau persoane, precum și licențele de traseu (în cazul în care operatorii de transport dețin aceste licențe). În vederea evitării situației ca în ultimele zile ale lunii iunie 2007 să fie depuse un număr foarte mare de solicitări, rugăm ca operatorii de transport interesați să se adreseze din timp Autorității Rutiere Române – Agenția Suceava, Serviciul Licențe. Autorizări și Programe de Transport, tel. 0230/521932, 0721275311. Atenționăm operatorii de transport că, dacă după data de 01 iulie 2007 vor fi depistați în trafic folosind copii conforme model vechi, vor fi amendați conform reglementărilor în vigoare. Șef Agenție, ing. VIOREL NICU HREBENCIUC

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: