Cinci jucători de la Juventus Fălticeni sunt în vizorul Ceahlăului

A. Ailenei, Vrabie, Fl. Ailenei, Craiu și D. Munteanu au dat probe la echipa din Piatra Neamț
Marți seară, la Piatra Neamț, clubul Ceahlăul a organizat o preselecție de jucători care ar putea fi transferați la gruparea de sub Pietricica. La acțiune au participat aproximativ 25 de fotbaliști din Bacău, Roman, București, Săcele și Fălticeni. Cei 5 componenți ai Juventusului din Fălticeni, antrenați de Ovidiu Murariu, i-au impresionat pe organizatori, câțiva dintre ei având șanse destul de mari de a îmbrăca tricoul formației nemțene începând cu sezonul viitor.
 

Atacantul Andrei Ailenei, mijlocașul Alexandru Vrabie și fundașii Florin Ailenei, Ștefan Craiu și Daniel Munteanu (autor al unui gol de la 25 de metri) și-au demonstrat calitățile în cadrul meciului test, disputat în nocturnă, sub privirile antrenorilor Aurel Șunda, Mihai Ionescu, Costel Enache și Radu Lefter. ”Suntem onorați de faptul că un club din prima ligă și-a îndreptat atenția spre jucătorii noștri, dovadă că munca pe care o desfășurăm la Fălticeni începe să dea roade. Am răspuns invitației de a merge cu câțiva jucători la Piatra Neamț, iar aceștia i-au impresionat pe cei din conducerea tehnică a Ceahlăului. Sunt șanse ca unii dintre ei să evolueze din vară la această grupare, în cazul în care și cluburile se vor înțelege” a declarat Ovidiu Murariu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: