Pompierii salvează o viață

Pompierii ISU Bucovina Suceava, Grupa operativă Gura Humorului au intervenit alaltăieri pentru salvarea unei femei, surprinsă de creșterea bruscă a râului Moldova, care se refugiase pe o fâșie de uscat, chiar în albie. Maria Stigleț, în vârstă de 47 de ani, din Bucșoaia – Frasin a fost evacuată de salvatori, care au ajuns la ea cu ajutorul unei bărci pneumatice. Intervenția a durat 45 de minute.
 

Tot pompierii ISU Bucovina Suceava, Detașamentul Suceava, au acționat în aceeași zi, pe strada Nicolae Bălcescu, la Bl 6 al Asociației de proprietari nr. 3, pentru degajarea unor elemente de construcție ce prezentau pericol de prăbușire. În fapt, a fost vorba de cărămizi care amenințau să cadă în capul trecătorilor din apropierea trecerii de pietoni de lângă Reiffesen Bank.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: