Piață agroalimentară modernă, într-o fostă centrală termică

Ieri, la Broșteni a fost inaugurată Piața agroalimentară a orașului, investiție de 4 miliarde de lei vechi a administrației locale. Anunțul a fost făcut de directorul executiv al Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, dr. Petrea Dulgheru, care menționat că aceasta are o suprafață utilă de 330 metri pătrați și cuprinde spații separate pentru comercializarea legumelor și fructelor, lactatelor, cărnii și a peștelui. De asemenea, noul obiectiv este dotat cu grupuri sanitare, birouri administrative și cabinet pentru medicul veterinar.
 

Piața a fost amenajată într-o centrală termică dezafectată, fiind realizată din materiale de ultimă oră: acoperiș lindab, ferestre termopan, pereți termo-sistem, iar interiorul este placat cu gresie și faianță. Încălzirea se asigură cu o centrală termică proprie, apa curentă caldă și rece fiind furnizate în regim permanent. „Sunt încântat să inaugurăm la Broșteni o piață agroalimentară deosebită pentru o localitate cu resurse financiare limitate. Mineritul a dispărut, agricultura este la pământ, iar unitățile din domeniul forestier s-au închis. Cu toate acestea, comunitatea locală a găsit puterea să ridice acest obiectiv”, a subliniat dr. Petrea Dulgheru.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: