Al doilea traficant de ecstasy a fost trimis în judecată

Constantin Cătălin Cimbru, de 22 de ani, din Dorna Arini, a fost găsit cu discernământ, în urma expertizei psihiatrice, și poate răspunde penal > Paul Munteanu, de 27 de ani, din Coșna, a fost acuzat încă din luna martie a.c., de introducere în țară și trafic de droguri de mare risc
Procurorii Serviciului Teritorial Suceava al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) au finalizat cercetările și în cazul celui de-al doilea tânăr implicat în dosarul traficului de droguri, inițiat în luna martie a.c.
 

Paul Munteanu, de 27 de ani, din Coșna, și Constantin Cătălin Cimbru, de 22 de ani, din Dorna Arini, au fost prinși în flagrant, în data de 12 mar-tie, în timp ce vindeau peste 4000 de pastile de ecstasy. Alte circa 6000 de pastile au fost găsite în urma perchezițiilor efectuate la domiciliul lui Munteanu. Pentru acesta, cercetările au fost finalizate la sfârșitul aceleiași luni, tânărul din Coșna ajungând în fața judecătorilor pentru a da socoteală pentru introducere în țară și trafic de droguri de mare risc. L-ar fi însoțit tot atunci și Cimbru, dacă nu ar fi anunțat, în timpul cercetări-lor, că ar avea anumite afec-țiuni psihice. Expertizat psihiatric, mai tânărul partener a fost găsit sănătos, motiv pentru care anchetatorii au considerat că a săvârșit fapta cu discernă-mânt, deci poate răspunde penal. El este acuzat de pro-curorii DIICOT doar de trafic de droguri, nefiind implicat în introducerea pastilelor de ecstasy în țară. Această faptă i-a revenit în exclusivitate lui Paul Muntea-nu, care a recunoscut că, la sfârșitul anului 2006, a adus în România, ascunse într-un geamantan cu fund dublu, circa 15.000 de tablete din “drogul petrecerilor”. În Olan-da, țara din care le-a achizi-ționat în timp ce era plecat la muncă, el a plătit 0,35 euro cenți de bucată, în țară acestea urmând a fi vândute cu 4 euro. Afacerea le-ar fi adus celor doi câteva zeci de mii de euro, dar, datorită polițiștilor și procu-rorilor de la Crimă Organizată, aceasta a sfârșit în boxa acu-zaților.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: