Seniorii liberali se pregătesc de alegeri

Dna Angela Zarojanu, actualul președinte interimar al Organizației Municipale Suceava a PNL, are cele mai mari șanse să le câștige
Viceprimarul PNL al municipiului Suceava, dna Angela Zarojanu, este singurul candidat care s-a înscris în cursa pentru câștigarea fotoliului de președinte al Organizației Municipale Suceava a PNL. Alegerile pentru desemnarea noii echipe de conducere a partidului, partid care în momentul de față are la Suceava primar, viceprimar și 7 consilieri locali, vor avea loc duminică, în sala Dom Polski din municipiul reședință de județ, de la ora 15. Sunt așteptați să participe aproximativ 400 de membri cu drept de vot.
 

Dna Zarojanu, care în momentul de față este președintele interimar al organizației, are cele mai mari șanse să câștige și este puțin probabil ca altcineva să se mai înscrie în cursă. Domnia sa a mai condus PNL Suceava și înainte de 2004, când, sub comanda sa, liberalii au reușit să câștige primăria municipiului reședință de județ în condițiile în care, la acea vreme, PSD era principalul favorit. „Eu doresc să vină cât mai multă lume alături de PNL Suceava și să facem treabă. Mesajul nostru este pentru unitate și pentru o echipă bine sudată și performantă”, a mai spus dna Zarojanu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: