Rosal profită de poziția de monopol pe care o deține

Consideră Aurel Jescu, consilier local PRM
Secretarul executiv al Organizației Județene a PRM Suceava, consilierul local Aurel Jescu, critică modul în care firma de salubritate Rosal Group înțelege să-și facă treaba în municipiul reședință de județ. Alesul municipal reclamă faptul că noile containere de gunoi sunt amplasate la întâmplare, la intersecții, sub balcoane sau în fața punctelor termice, iar atunci când bate vântul, mai ales în cartierul Obcini, deșeurile ajung pe DE 85 sau în curte la Metro.
 

În calitate de membru al CA al unei asociații de proprietari, domnia sa a evidențiat faptul că, la stabilirea amplasamentelor pubelelor, Rosal nici măcar nu s-a sinchisit să se con-sulte cu administratorii respectivelor structuri. Aurel Jes-cu a ținut să menționeze că, în urmă cu ceva timp, a contactat oficial un dispecer al firmei în cauză iar acesta, pur și simplu, i-a închis telefonul în nas, spunându-i că „Rosal încă nu a semnat contractul pentru preluarea serviciului de salubritate”. „Într-adevăr, atunci erau unele probleme, dar nici acum, după semnarea contractului, nu se remarcă nimic nou”, a reliefat consilierul local PRM, menționând că, în condițiile în care nu are concurență, operatorul bucureștean profită de poziția de monopol pe care o deține.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: