Chiar și în stradă

PD Suceava își propune consultarea populației

PD Suceava a anunțat, miercuri, mai multe proiecte prin care se va consulta cu populația, chiar în stradă, în legătură cu probleme de interes local. Președintele Organizației Municipale PD Suceava, dl Neculai Barbă, a declarat, într-o conferință de presă, mai multe inițiative ale organizației PD prin care, la problemele locale, să fie consultată populația. Astfel, consilierii locali PD au întocmit un proiect de HCL, potrivit căruia toate avizele din domeniul urbanismului să fie acordate doar după consultarea populației din zona vizată.
 

Potrivit proiectului, avizul populației este consultativ și este pre-zentat în ședința Consiliului Local. Dl Barbă a mai spus că PD va mai organiza informări în stradă a cetățenilor privind ordinea de zi a ședințelor de Consiliu Local. Astfel, PD Suceava va solicita Primăriei aprobarea pentru înființarea de puncte de informare a cetățenilor în diverse cartiere și chiar pe esplanada din cen-trul orașului, chiar dacă primarul Ion Lungu a anunțat că nu dorește ca centrul orașului să fie locul de unde se transmit mesaje electorale. El a spus că PD își propune să informeze cetățenii cel puțin în legătură cu ordinea de zi a ședințelor Consiliului Local.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: