Serviciul Poliției Rutiere Suceava, la „vânătoare“ de vitezomani și șoferi în stare de ebrietate

Polițiștii de la Rutieră îi „vânează” constant pe vitezomani, dar și pe cei care se urcă la volan sub influența băuturilor alcoolice. Nu mai departe de ieri, o razie fără blocare a dus la aplicarea unui număr de 271 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 13.954 de lei.
 

Cu titlu de exemplu, Marius I. T., de 38 de ani, din comuna Păltinoasa, a fost prins conducând, în municipiul Câmpulung Moldovenesc, o Dacie, în stare de ebrietate. I s-a întocmit dosar penal. Vasile F., de 35 de ani, din Iași, a primit un „tratament” mai ușor, acesta fiind depistat de radar, în Roșiori, care indica nici mai mult nici mai puțin decât 115 km/h. Vasile F. va „staționa” pe trotuar vreme de 3 luni…

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI