Prefectura cere

Concentrare pe proiectele cu finanțare externă și guvernamentală

Prefectul de Suceava, Orest Onofrei, cere o mai mare preocupare a autorităților centrale pe linia sprijinirii și implementării proiectelor cu finanțare externă și guvernamentală. „În perioada ce urmează, trebuie să se pună accent pe acest domeniu, întrucât foarte mulți dintre cei care au promovat proiecte ar putea să aibă probleme. Aceasta fie din cauză că nu le-au depus la timp sau, și mai grav, pentru că nu sunt în regulă”, a subliniat, într-o întâlnire cu presa, șeful serviciilor publice desconcentrate.
 

Dl Onofrei a reliefat că în județul Suceava sunt eligibile 6 proiecte Sapard, Măsura 3.5 „Silvicultură”, și alte 56 la OG nr. 7 de reabilitare a infrastructurii (amenajarea rețele de alimentare cu apă, rețele de canalizare, construirea de poduri și podețe și reparațiile la drumuri). Din totalul acestora, 20 se află în fazele de proiectare sau chiar de execuție. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a menționat că proiectele care nu au fost agreate la OG. Nr. 7 mai au o șansă să treacă pe sesiunea de proiecte finanțate din Fondul de Mediu, în acest caz la Agenția pentru Protecția Mediului fiind depuse, deja, 12 asemenea documentații.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: