Observator pentru ocupare și formare profesională

Ministerul Muncii Familiei și Egalității de Șanse organizează, prin Ordinul nr. 234/2007, o nouă structură, denumită Observatorul Național al Ocupării și Formării Profesionale a Forței de Muncă. Potrivit directorului executiv al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Suceava, Constantin Șuvăr, aceasta va funcționa în subordinea Direcției „Programe și strategii forță de muncă” și va avea rolul de sursă informațională cu privire la fenomenele și procesele specifice pieței muncii, „necesare monitorizării și evaluării politicilor și strategiilor în domeniul ocupării și formării forței de muncă”.
 

Dl Șuvăr a spus că, printre atribuțiile relevante ale Observatorului, se numără coordonarea activității de colectare, prelucrare, inter-pretare și evaluare a datelor specifice ocupării și formării profesionale; organizarea și întreținerea unei baze de date referitoare la piața muncii și evidența locurilor de muncă vacante, precum și promovarea rezultatelor evaluărilor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: