Deputatul Olărean (mai că) nu știe nimic de scandalul de la Milișăuți

Deputatul PD de Suceava, dl Aurel Olărean și echipa sa de campanie, a fost implicat, luni seara, într-un scandal în orașul sucevean Milișăuți, aceștia fiind acuzați de primarul PSD al localității și de un consilier local PSD de violare de domiciliu și amenințări. Președintele PSD Suceava, dl Gavril Mîrza, a declarat, marți, că echipa de campanie a deputatului Olărean a mers luni seara la locuința consilierului local PSD Dumitru Bodnariuc, care este și secretar al organizației PSD din Milișăuți, acesta fiind amenințat cu pușcăria dacă nu preia afișe ale campaniei președintelui suspendat dl Traian Băsescu. El a mai spus că aceeași echipă de campanie a mers și la locuința primarului Mircea Laurus, care este președinte al organizației PSD, acesta fiind amenințat să preia și să afișeze materiale electorale ale dlui Traian Băsescu. „Sunt acțiuni fascistoide”, a spus dl Mîrza care a arătat că lucrurile sunt de o gravitate extraordinară și fără precedent. „Este un mod sălbatic și primitiv de a face politică”, a spus dl Mîrza care a adăugat că deputatul PD „a vrut să le bage pe gât afișe cu Traian Băsescu”.
 

Pe de altă parte, deputatul PD dl Aurel Olărean nu recu-noaște că ar fi avut vreun incident în Milișăuți. „Am fost prin Milișăuți, dar nu m-am întâlnit cu nici un consilier PSD”, a spus dl Olărean care a precizat că a plecat din Mili-șăuți înaintea echipei de cam-panie, care nu a făcut decât să împartă pliante. El a arătat că din discuțiile pe care le-a avut cu cei din echipa de campanie, la plecarea acestora din Milișăuți, primarul orașului ar fi ieșit cu o pușcă pe stradă și i-a amenințat. Deputatul PD de Suceava dl Aurel Olărean a mai fost implicat în vara anului 2005 într-un scandal, fiind acuzat de trei polițiști din Rădăuți că autoturismul cu care se depla-sau în misiune a fost blocat în trafic de Jeep-ul deputatului. Polițiștii au reclamat că parla-mentarul i-a somat să coboare din autoturism, să stea cu mâinile ridicate la un gard și să dea explicații în legătură cu modul în care au traversat o cale ferată. Dl Olărean i-a veri-ficat pe polițiști cu fiola pentru a stabili dacă aceștia au con-sumat alcool și s-a deplasat la sediul Poliției din Rădăuți pentru a se asigura că aceștia fuseseră trimiși în misiune.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: