Centru pentru persoanele toxico-independente

La Suceava intră oficial în funcțiune un nou centru pentru persoanele vârstnice și de reabilitare a socială a acestora. Inițiativa înființării noii subunități survine faptului că structurile de profil din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Drepturilor Copilului se confruntă cu un număr mare de solicitanți, iar cele mai multe dintre ele sunt deja în afara standardelor europene din acest punct de vedere.
 

În fapt, la Zvoriștea sunt asistate persoane cu probleme neuropsihiatrice, la dispoziția bătrânilor cu diferite afecțiuni urmând a fi puse 46 de locuri. Este vorba despre persoane cu vârsta înaintată și fără posibilități materiale, toxico-dependente, fără aparținători sau posibilități de supraviețuire independentă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: