Casele de la Liteni nu vor mai deranjate de balastieri

Locuitorii orașului Liteni au promisiuni că locuințele proprii nu le vor mai fi afectate de mașinile de mare tonaj ce transportă balast de la o exploatare din zonă. Anunțul a fost făcut ieri, într-o conferință de presă, de președintele Consiliului Județean, Gavril Mîrza. Domnia sa a spus că pe cei 6 km de drum în discuție se vor face plombări și, parțial, se vor turna covoare asfaltice. În acest an, valoarea investiției de la bugetul județean se va ridica la 1,2 milioane RON (12 miliarde lei vechi).
 

„Am diminuat cheltuielile la celelalte capitole prevăzute în bugetul pe acest an și le-am dat înspre soluționarea acestei probleme. Vom insista să obținem fonduri de la Guvern, întrucât este unica soluție de rezolvare”, a explicat dl Mîrza. Recent, zeci de locuitori din Liteni au ieșit în stradă, manifestând împotriva firmelor de transport de balast de pe albia Sucevei, care le distrug casele.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: