Fălticeni

Un mastodont a blocat traficul timp de 12 ore

Miercuri seara, în jurul orei 22,15, un autotren, care tranzita municipiul Fălticeni pe Drumul European 85, a doborât un stâlp de iluminat public și a distrus suportul de susținere a unui banner publicitar. Mașina aparține unei firme din Milișăuți. În timp ce conducătorul auto s-a aplecat după o sticlă cu apă, a pierdut controlul volanului și a ajuns pe scuarul cu flori, după ce a doborât două indica-toare rutiere, gardul de protec-ție a trecerii de pietoni, stâlpul de iluminat public, punctul final fiind un stâlp de susține-re a unui banner publicitar.
 

După accident, pentru a se debloca circulația, s-a apelat la ajutorul a două tractoare și a unui camion, pentru a se mu-ta mastodontul de pe scuar, dar nu s-a reușit, astfel că circulația în intersecția străzii Sucevei cu Nicolae Bălcescu s-a desfășurat cu dificultate până joi la ora 10, când TIR-ul a putut fi mutat de pe axul drumului pe banda I.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: