Zilele Școlii Nr. 1 Suceava

Școala cu Clasele I-VIII Nr. 1 Suceava străbate, în această perioadă, momente speciale. Zilele Școlii Nr. 1 propun, în perioada 9-13 mai, câteva manifestări interesante, despre care ne-a informat dna prof. Gabriela Mihai, director adjunct al instituției de învățământ. Ieri, de Ziua Europei, manifestarea de debut a fost sub semnul „Primăverii europene”; cu acest prilej au fost premiați laureații concursurilor și olimpiadelor școlare. Astăzi, de la ora 10, are loc „Școala părinților”, activitate de consiliere a părinților care și-au înscris copiii în clasa I, la care se adaugă o întâlnire a Consiliului reprezentativ al părinților.
 

Mâine – „Cercetare, inovare, creativitate” (ora 17), masă rotundă, cu participarea cadrelor didactice din școală, la care vor fi prezentate diverse preocupări didactice, științifice sau artistice ale acestora. Și (de la ora 18) „Primăvară, tinerețe, frumusețe” (audiție muzicală, dans). Pe 12 mai, de la ora 10, sub titlul „Cuvântul care zidește”, va fi lansat oficial concursul interjudețean „Prologos”, iar pe 13 mai, de la ora 10, se va da startul – sub numele „Olimpiada celor mici” – Concursului județean de matematică „Viitorii Olimpici”, organizat de IȘJ Suceava, alături de școala-gazdă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: