Structura noului spital de urgență

Spitalul Județean a acceptat propunerile ASP

Conducerea spitalului Județean Suceava și majoritatea șefilor de secții au fost de acord cu structura noului spital județean de urgență propusă de ASP Suceava, fiind 90% acceptată, ne-a precizat telefonic directorul spitalului Costică Dăscăliuc. Proiectul a fost discutat ieri de conducerea ASP cu managerul spitalului și șefii de secție, aceștia din urmă mai având un răgaz până mâine pentru a se gândi la noi propuneri sau modificări la cele făcute de ASP, întrucât urmează ca noua structură să fie prezentată Comisiei de specialitate din CJ. „Dacă vor fi propuneri noi, vom anunța ASP mâine, dacă nu proiectul va fi prezentat CJ așa cum este”, a precizat dl Dăscăliuc.
 

Potrivit propunerilor ASP, noul spital județean de urgență va asigura numai serviciile de urgență și intervenții chirurgicale și va avea o capacitate de 425 paturi. Pentru mutarea secțiilor din clădirile spitalului vechi care se vor demola – boli infecțioase, pneumoftiziologie și dermato-venerice – se va construi o aripă nouă, lipită de spitalul județean, în vecinătatea bisericii din curte, condiția fiind ca anexa respectivă să fie construită înainte de demolarea secțiilor. „Toată lumea a fost de acord să se construiască anexa la spitalul județean, înainte de demararea lucrărilor la spitalul nou de urgență”, a precizat dl Dăscăliuc. O altă propunere este ca celelalte secții de la spitalul vechi – oncologia și neu-rologia – să fie mutate în clădirea actualului spital județean. Nici la aceasta nu a avut nimeni de obiectat, a mai spus directorul spitalului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: