Răzmeriță la Câmpina!!!

Ștefan Nanu, tehnicianul formației FCM Câmpina, se confruntă cu o situație fără precedent la nivelul Ligii a II-a. Ieri, la prânz, toți fotbaliștii din lotul echipei prahovene au părăsit cantonamentul motivând faptul că nu și-au încasat primele de joc. Conducerea clubului nu a luat încă nicio măsură în acest sens, surse din cadrul clubului dezvăluind că jucătorii ar putea fi suspendați, caz în care FCM Câmpina ar urma să evolueze cu juniorii în ultimele șapte etape ale campionatului.
 

“Toți jucătorii au plecat din cantonament, iar eu nu am ce face. Conducerea e cea care poate lua hotărâri. Eu știu că salariile sunt la zi, dar mai erau niște prime de achitat. Toți riscă suspendarea, iar eu rămân doar cu juniorii”, a declarat antrenorul principal al echipei FCM Câmpina, Ștefan Nanu, pentru NewsIn.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI