„Amărăciune și îngrijorare” față de agricultura județului

Președintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, consideră „scandalos” faptul că reprezentanții APIA „fac plăți preferențiale”
Organizația județeană a PSD Suceava va realiza, prin aleșii locali din comunele județului, o identificare a suprafețelor nearate și neînsămânțate în această primăvară pentru a demonstra ministrului agriculturii, dl Decebal Traian Remeș, că structurile agricole din județ nu-și fac datoria. Liderul județean al organizației, dl Gavril Mîrza, a declarat ieri, într-o conferință de presă, că are sentimente de „amărăciune și îngrijorare” față de situația în care se află sectorul agricol din județ.
 

El a precizat că au rămas suprafețe foarte mari de teren nearate și neînsămânțate, iar PSD, prin aleșii locali (primari, viceprimari și consilieri locali), va efectua o inventariere a acestor suprafețe nelucrate și că va solicita ministrului agriculturii, dl Decebal Traian Remeș, să facă ordine în structurile de conducere a agriculturii sucevene. Dl Mîrza a mai arătat că este „scandalos” că reprezentanții APIA „fac plăți preferențiale” și a exemplificat cu situațiile mai multor agricultori din zonele Mălini și Arbore care i s-au plâns că nu au primit subvențiile la lapte încă din vara anului trecut. „Indiferent ce culoare politică au cei din structurile de conducere ale agriculturii sucevene, trebuie să-și facă datoria față de cetățean”, a mai spus președintele PSD Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI