Poliția de Frontieră Suceava

4 ofițeri și 2 agenți sunt cercetați penal

Patru ofițeri și doi agenți din cadrul Biroului Management Resurse Umane din cadrul IJPF Siret sunt cercetați penal pentru fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals. În luna noiembrie a anului trecut, în baza dispoziției scms. Florin B., au fost întocmite de către lucrători din cadrul biroului, pe calculator, în fals, două-procese verbale din care a reieșit faptul că, în trimestrul I și II, ar fi fost efectuate două controale specifice pe linie de resurse umane, deși, la vremea respectivă, acestea nu au avut loc.
 

Scms. Florin B. s-a ales cu dosar penal pentru instigare la fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals, iar scms Ovidiu M., ins. Ilie B., sins. Marcel S, ag. Vasile P. și ag Florentin I. vor răspunde pentru fals material în înscrisuri oficiale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: