PNL reacționează dur la… ”minciună”

Președintele Organizației Municipale PNL Suceava, dna Angela Zarojanu, a condamnat, ieri, în termeni destul de duri modalitatea prin care organizația municipală a PD a înțeles să-i susțină cauza lui Traian Băsescu „folosindu-se de societatea civilă”. Dna Zarojanu a spus, într-o conferință de presă, că întâlnirea dintre reprezentanții societății civile și liderii județeni ai PD a fost exploatată de democrați în favoarea lor, fără a exista un suport real în ce privește susținerea pe care PD conta din partea ONG-urilor din Suceava.
 

„PD nu a dorit altceva decât să dezinformeze electoratul și să se folosească de ONG-uri ca de un instrument politic”, a precizat liderul municipal al PNL. „Toate declarațiile pe care PD le-a făcut la Casa Jenică din Suceava (locul unde s-a desfășurat acțiunea PD – n.n.) sunt false și nu au un suport real din partea reprezentanților societății civile”, a menționat dna Zarojanu, explicând că nici unul dintre ONG-urile prezente nu „s-a angajat în susținerea lui Traian Băsescu”. De altfel, mai mulți membri marcanți ai PNL au cerut ieri lămuriri din partea ONG-urilor participante la întâlnirea „adevărul despre suspendarea lui Traian Băsescu”, organizată de PD Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: