„Trebuie găsită urgent o soluție“

Consilierul județean Dan Cadariu a anunțat că se va implica la modul cel mai serios în vederea alocării unui spațiu corespunzător pentru desfășurarea activității Serviciului Înmatriculări și Eliberări Permise Auto. Dl Cadariu consideră, și pe bună dreptate, că modul cum sunt tratați sucevenii când apelează la acest serviciu este de neconceput, în principal din cauza spațiului unde își desfășoară activitatea acest serviciu, în ime-diata vecinătate a clădirii Serviciului de Pașapoarte de pe strada Petru Rareș.
 

De altfel, ziarul „Crai nou” a atras atenția în mai multe rânduri asupra stării de fapt din zonă. Dl Cadariu este de părere că s-ar impune ca din patrimoniul Consiliului Județean să fie transferat un spațiu optim de desfășurare a activității serviciului de înmatriculări. Domnia sa a declarat că intenționează ca la prima ședință a Consiliului să propună plenului CJ să emită o Hotărâre prin care Consiliul să dea în administrarea Serviciului un astfel de spațiu. Deocamdată, domnia sa nu a făcut prea multe precizări în legătură cu modalitatea concretă de obținere a acestui spațiu, însă consideră că „trebuie găsită urgent o soluție”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: