Campionatul Municipal, la un pas de reluare

Joi, 19 aprilie, a avut loc, la Hotelul Zamca, ședința cu delegații echipelor participante la Campionatul Municipal. Cu părere de rău trebuie să spunem că, din nou, nu au fost prezenți toți delegații echipelor și, astfel, locul de desfășurare (terenul din Zamca sau cel de bitum de la Liceul 2) și data reluării au rămas în „coadă de pește”. Problema locului de desfășurare este, bineînțeles, o problemă de ordin financiar. Mai precis, toate echipele ar trebui să suplimenteze suma depusă în toamnă.
 

Delegații prezenți la ședință – Interconti, Casa Plus, Ambro, Revine, Master Guard, Consuc, Luceafărul, Florconstruct – ar fi de acord cu suplimentarea taxei de participare pentru a nu renunța la suprafața de joc sintetică, teren mai mic (mai puțină alergătură) și, bineînțeles, vestiare moderne, condiții foarte bune de recuperare după joc. Pentru hotărârea definitivă, joi, 26 aprilie, la ora 19, tot la hotelul Zamca, sunt așteptați delegații tuturor echipelor participante, aceștia urmând să aibă asupra lor și o sumă de bani (aproximativ cât cea depusă în toamnă) pentru achitarea pe loc a contractului cu firma deținătoare a bazei sportive. În cazul în care această acțiune nu se va finaliza, campionatul se va relua pe bitum.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI