Păltinoasa

Biciclist tăiat de tren

Pe 22 aprilie, la ora 18,15, pasagerii trenului rapid 858 Vatra Dornei – Iași au asistat înmărmuriți la producerea unui accident petrecut în Păltinoasa, la trecerea de nivel cu calea ferată. Vasile I., de 43 de ani, din Todirești, care circula pe bicicletă din direcția Suceava către Gura Humorului, a ignorat semnalele luminoase și acustice ale locomotivei și, cu toate că bariera era coborâtă, s-a angajat în depășirea șirului de autovehicule oprite, pătrunzând pe calea ferată.
 

Nimeni nu își poate explica graba subită a biciclistului, deși bolidul pe șine se apropia în mare viteză. Mecanicul rapidului n-a avut nicio șansă de a evita impactul. Locomotiva a lovit în plin, trupul bărbatului fiind târât zeci de metri mai încolo. Vasile L., spun martorii oculari, a murit pe loc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: