Senatorul Flutur candidează la funcția de președinte al PLD

Vicepreședintele PLD, Gheorghe Flutur, a anunțat, ieri, că va candida la funcția de președinte executiv al partidului la Congresul de constituire al PLD, care se va des-fășura la sfârșitul săptămânii viitoare. Domnia sa a spus, într-o conferință de presă, că la Congres vor participa 1200 de delegați, urmând să fie aleasă conducerea partidului și aprobate programul politic și statutul formațiunii nou înființate. El a anunțat că va candida la funcția de președinte executiv și a precizat că toate candidaturile vor putea fi depuse până joi.
 

Potrivit dlui Flutur, PLD își propune să consolideze dreapta politică românească și așteaptă ca și celelalte forțe politice democratice de dreapta să li se alăture. După Congresul de constituire, PLD va începe pregătirea pentru alegerile locale din 2008, dl Flutur subliniind că PLD își propune să aibă candidați de primar în toate localitățile țării. Totodată, după Congres, PLD va începe demersurile de afiliere la PPE, arătând că deja liderii formațiunii au avut discuții cu oficiali ai PPE și ai dreptei germane.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: